top of page

Mariëlle Stolker-Zwarts

Coach & Tainer

Marielle Stolker portret kopie.png
Verbinden - loslaten - ontwikkelen - inzien - bewustzijn

Mariëlle Stolker van Parelss uit Papendrecht begeleidt jou en ook teams bij loslaten: het loslaten van angstige gedachten, emoties, overtuigingen en fysieke sensaties.

Jij als mens boeit me enorm. Natuurlijk jij als individu. De fysieke mens die zo ingenieus is samengesteld dat het blijft verwonderen. De mens met zijn emoties, zijn overtuigingen en drijfveren die bijdragen, of juist niet. De mens met zijn denkvermogen om dromen te bereiken en zich spiritueel te ontwikkelen en energie te laten stromen. Als ik met mensen werk is het fascinerend te ontdekken hoe deze lagen elkaar beïnvloeden en te zien hoe daar beweging in komt.

Elke ontmoeting brengt me bij ont-wikkeling. Wat geeft beweging en wat is jouw pad? Wat stopt je en hoe kom je in de flow? Waar ligt jouw kern en hoe laat je los je wat jou tegenhoudt? Hoe kom je weer in balans, in je kracht, bij jouw potentieel? Ik ga met je mee op zoek naar jouw kern, weer lekker in je vel, ontspannen, naar wel-zijn.

Mijn brede kennis en inzicht combineer ik bij alles wat ik doe met een vleugje spiritualiteit, luchtigheid en met m’n pragmatische aanpak. De kennis van het enneagram geeft daarbij veel inzicht. Inzicht in verbanden en diepere lagen en dat geeft bewust-zijn. En als er bewust-zijn is, kun je kiezen en dat geeft vrijheid. Jij bent bijzonder en ik wens jou zelfinzicht toe om je dromen waar te maken en de kracht in jezelf (weer) te ontdekken.

 

Enneagram

Het enneagram van de persoonlijkheidstypen is een psychologisch model dat in Amerika veel gebruikt wordt in het onderwijs en het bedrijfsleven. Het model heeft een mystieke achtergrond gecombineerd met moderne psychologische inzichten. Het is een zogenaamde universele wijsheid die voor mensen vanuit alle culturen en religies herkenbaar is. De negen typen staan voor de negen energieën die er zijn in het universum. Om je optimaal te ontwikkelen kun je eraan werken om de negen typen te integreren in jezelf. Het enneagram is van grote waarde voor zelfkennis en om gemeenschappelijkheid en compassie in de wereld te creëren.

Het enneagram is een krachtig, maar tegelijkertijd ook een toegankelijk en leuk model om mee te werken.

  • Het geeft snel en op een diep niveau inzicht in de onbewuste motivatie voor gedrag. Je komt erachter waarom je vaak hetzelfde gedrag vertoont en waarom je dat moeilijk kunt veranderen.

  • Je krijgt inzicht in je persoonlijkheid en welke aspecten je verder kunt ontwikkelen om te groeien.

  • Met het enneagram begrijp je anderen beter, waardoor je meer verbinding, een betere communicatie en samenwerking kunt ervaren.

Website   www.parelss.nl

E-mail      marielle@parelss.nl

logo met tekst.png
  • LinkedIn Leroy Naarden
bottom of page