Sytske Schoenmakers

Marketing Strategist en Business Coach

20200505161449_SytskeSchoenmakers4.png
Waar doe je het allemaal voor?

Ik ben een krachtige, enthousiaste en ondernemende verbinder met meer dan 20 jaar ervaring in marketing, communicatie, evenementmanagement en projectmanagement. Mijn expertise ligt op het gebied van management, strategische (interne) communicatie en marketing, eventmanagement en coaching. Mijn uitgebreide Rotterdamse, nationale en internationale netwerk is sterk en zeer divers.

Als ondernemer gaf ik leiding aan Hollands Handelen, een reclame- en evenementenbureau met een brede oriëntatie in klanten en werkzaamheden. De activiteiten van Hollands Handelen zijn per 1 januari 2012 verkocht aan een ander bureau met behoud van klanten en een deel van het personeel. Sinds januari 2013 werk ik als freelance consultant onder mijn oude handelsnaam.

Mijn karakter laat zich beschrijven als: betrokken, enthousiast, ambitieus, doorzetter, verbinder, netwerker, sociaal, groot verantwoordelijkheidsgevoel, stressbestendig, resultaatgericht, integer, hands-on, motiverend naar zichzelf en anderen en ‘communicatiedier’ in hart en nieren. 

Website   wwww.rebelsandroots.nl

E-mail      info@rebelsandroots.nl

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook
picture.jpg