Leroy Naarden

Technisch directeur Iberico & Transformationeel Leiderschap Coach

Headshot Leroy 2020 email.jpg
Wat wil jij uit je leven halen?

Sinds 2013 werk ik als professioneel coach. Bij aanvang met name op fysiek gebied (als oprichter van het fitnesscentrum CrossFit Zuid in Roosendaal) maar ik ontdekte al snel dat ik me op de mens als geheel wilde richten. 

 

In mijn tienerjaren had ik namelijk overgewicht. Ik was onzeker over mijn lichaam en probeerde dit te compenseren door me op andere gebieden extra te bewijzen en door anderen te willen pleasen. Dit maakte me succesvol aan de buitenkant, maar vaak ook leeg en onvervuld van binnen. 

 

Achteraf bleek de frustratie over mijn lijf de start van mijn carrière als coach en ondernemer. Geen revolutionair dieet, maar zelfontwikkeling en persoonlijk leiderschap brachten me uiteindelijk de rust die ik zocht.

 

Ik geloof dan ook dat Bewustzijn - ‘jezelf kennen’ - essentieel is in het creëren van een prettig leven met betekenis en impact. 

 

Deze overtuiging drijft me om anderen hierin te willen ondersteunen. 

 

Naast het runnen van mijn eigen bedrijven gaf ik les voor ‘Chivo instituut voor vitaliteit en leefstijl,’ was ik docent bij ‘De Bewustzijn School’ in Amsterdam en coachte ik deelnemers aan de events van Michael Pilarczyk. In 2018 schreef ik het boek ‘Haal meer uit je leven.’

Website   www.iberico.nl

E-mail      info@berico.nl

haal-meer-uit-je-leven-persoonlijk-leide
  • LinkedIn Leroy Naarden
Logo Iberico-01.png