Frank van den Ouden

Business coach

frankbusinessconsulting
Balans in geld, gezondheid en geluk

Frank is no nonsense business coach, die zich kenmerkt door visie, realisme, analyse en vernieuwing. Hij helpt ondernemers met de ontwikkeling van zichzelf en hun onderneming, zodat ze groeien in hun natuurlijke kracht en leiding geven aan het bedrijf op een manier die past bij de ontwikkelingsfase waarin het verkeert. Daardoor vinden ondernemers in elke fase van hun ondernemersloopbaan een goede balans in geld, gezondheid en geluk.

 

Als ondernemer groei jij en jouw bedrijf groeit mee. Meestal gaat dat ongemerkt goed, maar er zijn momenten dat je heel bewust stappen moet zetten om te blijven ontwikkelen. Je zult Mind, Body en Attitude nodig hebben om te onderkennen wat er aan de hand is, te besluiten wat je gaat doen en het vervolgens ook te realiseren. Frank helpt ondernemers in dit proces, vanuit een coachende houding, met de kennis van een management consultant, de ervaring als manager en de daadkracht van een ondernemer.

Frank is zijn loopbaan begonnen bij een klein bedrijf, waar hij snel doorgroeide naar general manager en daarna ondernemer. Hij weet hoe het is om als ondernemer alleen voor vraagstukken te staan. Omdat Frank behoefte had om te leren en ontwikkelen, heeft hij zijn aandelen verkocht en is hij bij grotere bedrijven gaan werken. Daar heeft hij veel geleerd, namelijk hoe het moet en hoe het niet moet. Na 12 jaar ervaring bij grote bedrijven heeft hij besloten om weer zelf ondernemer te worden, deze keer als business coach. Met de opgedane kennis en ervaring wil hij MKB ondernemers helpen, met name omdat zij de daadkracht hebben die veel grote bedrijven missen.

Website   www.frankbusinessconsulting.nl

E-mail      frank@frankbusinessconsulting.nl

frank-weblogo.png
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Facebook