top of page

zo 30 jun

|

Dordrecht

Themadag breinkennis en dagelijkse toepasbaarheid

De thema dag is voor iedereen die meer wil weten over de werking van ons brein en de dagelijkse toepasbaarheid van breinkennis op alledaagse zaken. vooralsnog hebben we uit een selectie van thema’s er 2 geselecteerd. Dit wordt een serie van themadagen en per dag gaan we 2 thema’s behandelen.

Themadag breinkennis en dagelijkse toepasbaarheid
Themadag breinkennis en dagelijkse toepasbaarheid

Tijd en locatie

30 jun 2024, 10:30 – 17:30

Dordrecht, Baanhoekweg 25, 3313 LA Dordrecht, Nederland

Over het evenement

“Breinkennis zou standaard in ons onderwijs pakket moeten zitten, helaas wordt ons dit onthouden. Omdat wij vinden dat iedereen deze kennis zou moeten bezitten bieden wij jullie een speciale prijs aan voor deze themadag.”

WE GAAN AAN DE SLAG MET DE VOLGENDE 2 THEMA’S

  • Technieken om bestaande overtuigingen om te vormenInzicht: Verstrekken van methoden om, vaak beperkende, overtuigingen te herkennen en te re-programmeren. Het breinprotocol van ‘HECT’ wordt uit de doeken gedaan. Toepassing: Dit stelt deelnemers in staat gevoel en gedrag aan te passen. Dat is de basis voor persoonlijke en professionele groei en zorgt ervoor dat je beter kunt omgaan met tegenslagen. 
  • Het beïnvloeden van beslissingenInzicht: Verstrekken van kennis over gedragsbeïnvloeding technieken en hersenwetten die onze besluitvorming beïnvloeden, zoals framing en priming. Toepassing: Deelnemers leren hoe ze deze manipulatieve technieken kunnen herkennen, wat hen in staat stelt om meer doordachte en autonome keuzes te maken en hoe zij deze technieken kunnen toepassen. 

SPECIALE AANBIEDINGSPRIJS VOOR DEZE DAG IS €100, VOORAF TE VOLDOEN, VRAAG GERUST NAAR DE VOORWAARDEN.

Tickets

  • Themdag 30 juni

    € 0,01
    +€ 0,00 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page